contact
informatie
expo's,
kunstmarkten

landschap
portretten
stillevens
flora
fauna
maritiem
illustraties
fantasie
kamerschermen
tuinpanelen
links
home
Tuinpanelen
Om uw tuin, balkon of terras iets extra's te geven of om het uitzicht vanuit uw huis mooier te maken of om storende elementen van het uitzicht aan het gezicht te onttrekken is het mogelijk om watervaste schilderingen te maken. Deze worden alleen op bestelling gemaakt. In overleg wordt materiaal en formaat gekozen.
De onderwerpen kunt u ontlenen aan de schilderijen die op deze webstek staan, of als u iets geheel anders in gedachten had, kan dat natuurlijk ook: er wordt dan eerst een voorontwerp gemaakt en dan beslist u of u er mee doorgaat.
Een leuk effect kan bereikt worden met een zogenaamde trompe l'oeil: op een schutting of muur wordt een schildering op paneel bevestigd met een geschilderd "uitzicht".
Er kan ook een doorkijk gesuggereerd worden door in vorm gezaagde panelen aan de zijkant van tuin of binnenplaats: een soort coulissen, net als een toneeldecor.
Muurschilderingen zijn mogelijk op acryl-onderlaag of op een onbehandelde ondergrond die met speciale primer voorbehandeld kan worden.